Startsida : Spel : Tillbehör : Nintendoklubben : Nintendomagasinet : Reklam : Artiklar : WAP : Bergsala : Bilder : Butiker : Länkar : Pärlplattor : PowerPak

Bergsala

För första gången sedan jag flyttat till Kungsbacka bestämde jag mig för att ge mig av och kolla in Bergsalas byggnad på lite närmare håll. Jag tog min cykel en lördagmorgon och cyklade iväg, plockade med mig kameran för att dokumentera min upptäcksfärd...

Det första jag stötte på var en skylt som hälsade mig välkommen till Marios Gata!Japp den hette faktiskt Marios Gata. Bra val av namn måste jag säga! :)

Ännu en läcker skylt, jag började känna mig riktigt välkommen...

 Oj vilken snygg skylt, den skulle man ha på sitt hus! Eller kanske på rummet?

Äntligen framme vid huvudentrén. Ännu en prydlig skylt!

 Super Mario Sunshine?

Sådär, lite bättre att inte fotografera i motljus kanske. Denna gubbe lyser på kvällarna och syns väl när man åker förbi på motorvägen som går alldeles brevid...

 Vilken tur att Mario vaktar Bergsala! Kanske bästa vakthunden man kan ha?

Ganska fin byggnad!

 Bergsala AB, skylten pryder ena sidan av byggnaden...

Ahh, jag skulle tagit med mig frukost... Typiskt! Men vänta vad är det där inne??

 Super Mario Bros. flipper!! Typiskt att det inte är öppet...

Oh, en monter fylld med godsaker. Game & Watch, Piano till NES, diverse muggar, den där Mario sparbössan. Ett Amerikanskt SNES. Jag vill IN och titta närmare, snyft!!

 Oj, vilken fräck Discokula!

Marios Gata 21, det är adressen som man ska lägga på minnet!

 Ring Ring! Ingen öppnar, vad kan koden vara? 007 373 5963 ... Nepp funkade inte!

Äh då kanske det är lika bra att åka hem då... Hejdå Bergsala! Vänta lite...

 ...en grön continer. Hmm vad kan det vara i den? Skit också igensvetsad!

Oj, hade visst missat detta. Hi-Tronic electronic ab. Ja just det, det är ju därifrån man kan beställa reservdelar till sina Nintendoprodukter! Bra att veta, Marios Gata 13.

 Bäst att lägga namnet på minnet! Här kan man ju hitta tillbehör som kan komma till nytta, bl.a. gummin till NES-dosans A B Select och Start knappar...

Nintendo på dörren, tjusigt!

 En dörr där borta... Vad står det på lappen som sitter bredvid? Måste kolla...

8 - 17... Ok då vet jag när jag ska komma tillbaka nästa gång!

 Vad är det här för en röd container bredvid dörren?? Wellpapp för återvinning!! Nej, inte slänga Nintendo produkter!! Snyft är dom galna?

Jo det verkar inte bättre, för det står ju Nintendo på sidan av containern...

 Vad är det här för något som ligger och skräpar? Va!!! 15 ex. av Resident Evil 4 Inplastade och allt!!! OMG!

Självklart var det inte några spel i kartongen, inte heller något Game Cube i den här kartongen, eller rättare sagt kartongöverdraget.

 Super Mario 64 och Wario Ware Touched för Nintendo DS. Någon som vill ha ett ex? Jag har numera 12 a varje... Nävars, de var ju också tomma.

Va 10 st GSP5P? Vad är det för något?

 


Jahopp då hade man varit och kollat på hur Bergsalas byggnad såg ut. Då återstår det bara att göra ett besök när de väl har öppet. Det är ju trots allt det som kanske är mest intressant.

Självklart är det NES:en som är intressantast för min del, men det vore ju skoj att kolla in de övriga prylarna också. Hoppas att de kan svara på några frågor om spel och sådant också. Det är ju trots allt några frågor om spel som jag gärna skulle vilja ha svar på. Releasedatum och sånt.

Game Boy Advance SP kanske? Paket nummer 187 av 200. 200 * 10 = 2000 GBA SP. Skapligt i alla fall. Paketet kommer ända från Californien, fräckt...